MR MIYAGI SUSHIBAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Miyagi Sushibar. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 12:24 Wou afhalen. Bestelling zou na 60 minuten klaar zijn. Ik was er op tijd, maar moest nog 40 minuten wachten totdat alles echt klaar was. Ik begrijp de drukte, maar had beter kunnen gepland worden.
14 feb 2024 om 20:35 Niet de eerste keer dat we zo lang moeten wachten. Als je zegt 40-50 minuten en er meer dan 90 van maakt is dat waardeloos en dat al meerdere keren
9 dec 2023 om 20:57 Heerlijk verse sushi, nadeel is wel dat je geduld moet hebben :-)
20 nov 2023 om 9:11 Top service en heerlijk gegeten!
5 nov 2023 om 20:52 Moesten wat langer wachten ivm drukte. Kregen hiervoor een extra gerecht bij de bestelling. Tijdens het eten was iedereen stil en aan het genieten. Hier haal je de beste sushi van Purmerend!
2 sep 2023 om 19:57 bestelling om 17.23 gedaan met verzoek zsm te leveren. beloofde bezorgtijd 18.10. om 18.24 gebeld; bezorger zou met 5 minuten gaan rijden. uiteindelijk werd de bestelling om 18.40 bezorgd met excuses voor de vertraging van de bezorger.
24 aug 2023 om 22:18 Misschien even te snel besteld en niet goed gelezen maar je zou toch verwachten dat als je bij Thuisbezorgd bestelt het eten thuis bezorgd wordt en je het niet zelf op moet gaan halen.
11 aug 2023 om 22:28 nog steeds de 1e en nog steeds de lekkerste!
25 jul 2023 om 19:34 Beetje langer geduurd als we gewend zijn, en de poke bowls zijn niet meer wat ze geweest zijn. Maar wel lekker!
28 jun 2023 om 7:29 Super lekkere en echt verse sushi. Zelfs van de koude sushi was de rijst nog beetje warm heerlijk. En kwam ruim 20 minuten eerder brengen dan thuisbezorgd aangaf.
20 jun 2023 om 21:07 Super heerlijke verse sushi en salade.
15 apr 2023 om 20:09 Ruim 75 minuten moeten wachten. Eten was lauw en de Tako Yaki helemaal kapot in het bakje. Zou hier niet nog een keer bestellen.