MR MIYAGI SUSHIBAR

MR MIYAGI SUSHIBAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Miyagi Sushibar. Meer weten? Ontdek meer

27 apr 2022 om 19:02 Top sushi.
22 apr 2022 om 21:24 Bezorging was 45 min later dan afgesproken tijd! En heb 50 min voor afgesproken tijd besteld. Vind het jammer dat ik eerst er achteraan moet bellen voor ze uit eindelijk het komen brengen. Als ik niet gebeld had hadden wij nog uren kunnen wachten!
15 mrt 2022 om 19:00 Heerlijk eten, ik hoop wel dat ze de fooi aan de bezorger geven wat ik heb overgemaakt.Het was een hele aardige vrolijke bezorger.
4 mrt 2022 om 23:12 Heel erg Lekker en heel snel bezorgd!
10 feb 2022 om 20:59 super snel super lekker, beste van purmerend!
1 jan 2022 om 13:49 Heerlijk gegeten. Ondanks dat het oudjaarsdag was, viel de bezorgtijd mee. Kwaliteit zoals gewoonlijk erg goed. Volgende keer weer.
31 dec 2021 om 15:59 Zeker voor herhaling vatbaar! :D
26 dec 2021 om 0:57 Lekkere sushi en op tijd bezorgd op 1e Kerstdag. Top.
11 okt 2021 om 20:55 Altijd heerlijk!!
9 okt 2021 om 22:32 Superlekker, goeie kwaliteit sushi, beste in Purmerend by far.
28 aug 2021 om 18:50 Uitstekend eten, bij bestelling werd als levertijd 50 minuten aangegeven. Dit werd 80 minuten zonder communicatie. Mogelijk dat dit aan de website van Thuisbezorgd ligt. Weet niet wie melding verwachte levertijd ingeeft nadat bestelling is geplaatst.
22 aug 2021 om 20:37 Eten was oke, betere sushi gehad.